Ny Trivselspolitik og anitimoppestrategi

Skolen i Charlottegården har fokus på trivsel og antimobning

Skolebestyrelsen satte sammen med skolens pædagogiske personale fokus på trivsel og antimobning. Der blev i den forbindelse nedsat en arbejdsgruppe bestående af elever, forældre og personale. Arbejdsgruppen havde til opgave, at udvikle en trivsels- og antimobbestrategi med fokus på forebyggende, foregribende og indgribende strategier. Det store arbejdet med trivsels- og antimobbestrategien er nu færdigt, og strategien er udleveret til forældre på årets første forældremøde. Skolens personale, elever og forældre skal nu i gang med arbejdet i praksis, så vi i fællesskab kan skabe rammerne om en skole med trivsel i fokus. Man kan læse Trivsels- og antimobbestrategien på Skolen i Charlottegråden her https://cha.skoleporten.dk/sp/file/39f6e1ac-e769-4854-aed3-7a0d67aa46eb

Samarbejde med Statens Museum for Kunst

Skolen i Charlottegården vil frem til 2020 danne partnerskab med Statens Museum for Kunst.

I skoleåret 2017-18 er det skolens piger som sammen med kunsthåndværkerne på SMK prøver kræfter med forskellige materialer og udtryksformer. 

 

 

 

Sommerfest for skolens elever og deres familie

Torsdag den 31. maj fra kl. 15:30 til 17:30 afholdes skolens traditionsrige sommerfest for skolens elever og deres familier. Traditionen tro vil skolegården summe af liv, glade gæster, spændende boder og sommerlig hygge.

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig dag med solskin foroven.